Diensten

Door de incassoprocedure uit te besteden zorgt u ervoor dat uw factuur snel, efficient en zo volledig mogelijk wordt geïncasseerd. Wij zorgen voor een efficiënte werkwijze, waarin u continu op de hoogte wordt gehouden van de status van betaling.

Wanneer u een of meerdere zaken bij ons heeft lopen, houden we u daarom op de hoogte van uw juridische situatie, en geven we daar gratis en vrijblijvend advies bij.

Het huurrecht is een complex en separaat aspect van incassoprocessen. Het vraagt specifieke en diepgaande kennis van deze tak van sport. Bij Alex Incasso is deze kennis en ervaring aanwezig, zodat ook deze zaken veilig en snel behandeld kunnen worden. Zo zorgt u dat de complexe procedures die komen kijken van huurders die niet betalen, snel afgehandeld worden.

De gerechtelijke procedure houdt in dat de schuldenaar gedagvaard wordt, ofwel, hij of zij moet voor de rechter verschijnen. Dit gebeurt door middel van exploten. Alex Incasso zorgt ervoor dat deze vorm gegeven worden en dat de schuldenaar wordt gedagvaard. Dit laatste zal door een deurwaarder worden uitgevoerd.

Naast juridisch advies voor uzelf, streven we ook naar een volledig geïnformeerde klant van uw onderneming. Deze vorm van juridisch advies doen we in de vorm van Huisbezoekingen.