Huurzaken

Huurincasso

Als verhuurder streeft u natuurlijk naar het meest soepele verloop van een huurcontract. Uw huurder huurt uw eigendom, betaalt natuurlijk de huur en behandelt uw eigendom met respect en zorg.

Dit is helaas niet de realiteit. En dit zorgt voor een verscheidenheid van complexe situaties. Het huurrecht is dan ook een complex en separaat aspect van incassoprocessen en huurzaken. Het vraagt specifieke en diepgaande kennis van deze tak van sport. 

Bij Alex Incasso is deze kennis en ervaring aanwezig, zodat ook deze zaken veilig en snel behandeld kunnen worden. Zo zorgt u dat de complexe procedures die komen kijken van huurders die niet betalen, snel afgehandeld worden.

Huurzaken

Huurrecht is een omvangrijk gebied welke zich niet leent voor een vaste werkwijze. De ontwikkelingen in het huurrecht volgen elkaar snel op. Incasso bedrijven worden vaak laat ingeschakeld zoals wanneer betaling uitblijft. Ervaring leert dat het adviseren en/of bemiddelen kan helpen bij een actieve betaling van de huur.

Maatwerktraject

Bij Alex Incasso leveren wij maatwerk waarbij zowel problemen als vragen op een begrijpelijke wijze worden aangepakt. Het hele traject van A tot Z wordt u door ons begeleidt. Van incasso tot en met de uitvoering van eventuele ontruimingen. Bij Alex incasso verzorgen wij eventueel ook het opstellen van huurbepalingen en – contracten en juridisch advies.

Heeft u nog vragen over huurzaken of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend hieronder contact met ons op.
Huurincasso en andere huurzaken - Alex incasso / AD Legal

Contactformulier

Als u het contactformulier invult, dan ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie.