Incasso

Incasso

In het geval dat een van uw klanten u niet betaalt, is een incassoprocedure een logische stap. U heeft tijd, energie of zelfs kapitaal geïnvesteerd, en uw klant geeft niet thuis. Deze situatie is al erg frustrerend.

Niet alleen kost een incassoproces veel tijd en geld, ook is er expliciete vakkennis voor nodig, die vaak ontbreekt binnen een organisatie. Een oplossing voor het snel en effectief kunnen incasseren van de uitstaande factuur, is de incassoprocedure uit te besteden.

Door de incassoprocedure uit te besteden zorgt u ervoor dat uw factuur snel, efficient en zo volledig mogelijk wordt geïncasseerd. Wij zorgen voor een efficiënte werkwijze, waarin u continu op de hoogte wordt gehouden van de status van betaling.

Zo zorgt u ervoor dat u op de meest effectieve wijze uw geld geind krijgt. 

Wat kost een incasso?

Een incasso opdracht bij Alex Incasso kost u geen geld. Wij behandelen uw zaak in de minnelijkefase d.w.z. aanmanen en sommeren op basis van onze ‘No Cure No Pay’ voorwaarden. Mocht debiteur niet reageren of betalen, dan zullen wij met u overleggen over het vervolg traject. Een heldere en transparante aanpak! 

AD Legal / Alex incasso Arnhem- incasso

Contactformulier

Als u het contactformulier invult, dan ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie.